1. استهلاک فوق العاده کم:
به دلیل حذف منوپمپ در این دستگاه و استفاده از قدرت باد برای پمپاژ بتن هزینه های جانبی دستگاه به شدت کاهش می یابد. از جمله تعمیر و تعویض منوپمپ که هزینه ای حدود دو و نیم میلیون تومان را در بر دارد و هر چند ماه یکبار باید قطعات داخلی منوپمپ (رتور و استاتور) تعویض شود. ولی در دستگاه های بادی تا سالیان سال نیازی به هیچ گونه هزینه ای برای سیستم پمپاژ بتن وجود ندارد و همین کاهش هزینه های نگهداری دستگاه عامل مهمی برای انتخاب دستگاه های تحت فشار می باشد.
2. عدم افت بتن:
در دستگاه های تحت فشار باد انتقال بتن به طبقات توسط باد صورت می گیرد، به همین دلیل هیچ گونه افت بتن وجود ندارد، یعنی حجم بتن در میکسر با حجم خروجی در طبقات برابر می باشد و تعداد طبقات تاثیری در افت حجم بتن ندارد و در بالاترین طبقه نیز حجم واقعی میکسر تخلیه می شود.
بسیاری از پیمانکاران فوم بتن پس از پایان عملیات فوم بتن با کارفرما در محاسبه متراژ با مشکل مواجه می شوند. یعنی حجم بتنی که در ساختمان اجرا شده است بیشتر از حجم بتنی است که برای همان مقدار متراژ پیش بینی می شده است. و این اختلاف متراژ انجام شده و متراژ واقعی به دلیل وجود منوپمپ در دستگاه می باشد که معمولا بین ده درصد الی سی درصد اختلاف متراژ وجود خواهد داشت.